Autodesk Pixlr

Autodesk Pixlr 1.0.1

Filters, effecten en stickers voor hoogwaardige fotobewerking

Autodesk Pixlr voor Mac is een uitstekende gratis foto-editor waarmee u gemakkelijk filters, effecten en wijzigingen in uw afbeeldingen kunt toepassen. Het is erg handig voor het bewerken van foto's zonder een expert te hoeven zijn.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Maakt fotobewerking voor iedereen gemakkelijk
  • Uitstekende bruikbaarheid
  • Kwaliteitsresultaten
  • Breed scala aan filters en effecten

TEGEN

  • Gebrek aan geavanceerde hulpmiddelen
  • RAM-verbruik kan beter zijn

Uitmuntend
8

Autodesk Pixlr voor Mac is een uitstekende gratis foto-editor waarmee u gemakkelijk filters, effecten en wijzigingen in uw afbeeldingen kunt toepassen. Het is erg handig voor het bewerken van foto's zonder een expert te hoeven zijn.

Alles wat u nodig hebt voor eenvoudige fotobewerking

Autodesk Pixlr is ideaal voor het bewerken van foto's in zeer korte tijd. Het biedt de nodige hulpmiddelen voor het bewerken van foto's, zodat u uw foto's in een mum van tijd kunt wijzigen . Het heeft alles wat je nodig hebt om elementair fotobewerkingswerk te doen, inclusief het toevoegen van tekst, randen, effecten en filters. U kunt ook rode ogen verwijderen, de resolutie, kleur, contrast, vorm en helderheid van de foto wijzigen, samen met vele andere effecten.

Om je foto's op te vrolijken, heb je ook de mogelijkheid om originele stickers toe te voegen.

Welke techniek voor het bewerken van foto's u ook wilt uitproberen, Pixlr doet het op de eenvoudigste en meest visuele manier.

Tot slot kunt u met Autodesk Pixlr voor Mac uw bewerkte afbeeldingen opslaan in PNG-, JPEG-, BMP- of TIFF-indeling en deze mogelijk delen op Facebook of Twitter .

Een grote werkruimte en dynamische menu's

De Autodesk Pixlr-interface wordt gekenmerkt door zijn uitstekende bruikbaarheid. De werkruimte is erg groot en de bewerkingsfuncties (snel, verfijnen, effect, overlay, rand, stileren, stickers en type) zijn aan de linkerkant van het scherm georganiseerd.

De menu's zijn redelijk dynamisch. Klik eenvoudig op een van hen om het uit te vouwen en de verschillende opties en voorbeelden te bekijken. U kunt alle effecten en filters bekijken die beschikbaar zijn in de geselecteerde categorie.

Kwaliteitsfotobewerking

Met Autodesk Pixlr voor Mac is fotobewerking voor iedereen gemakkelijk .

De buitengewone gebruikersvriendelijkheid van de interface maakt het ideaal voor minder ervaren gebruikers, en met een breed scala aan filters en effecten tot uw beschikking, kunt u snel en moeiteloos hoogwaardige resultaten behalen .

Meeste downloads Grafisch & Ontwerp voor mac

Meer
Autodesk Pixlr

Download

Autodesk Pixlr 1.0.1

Beoordelingen about Autodesk Pixlr

Promotie×
MOVIES BY COUNTRY | Swift Black Substratum A Swift Dark Substratum Theme APK Full Version | One Shot