aTorrent

aTorrent 1.4.2

Op Android torrents en bestanden downloaden

VOOR

  • Duidelijk menu
  • Real-time info bij downloads
  • 'WiFi-only' optie
  • Downloadlocatie in te stellen

TEGEN

  • Niet geheel stabiel

Excellent
9

Met aTorrent download je bestanden naar je Android telefoon met behulp van torrents. De gratis app werkt net als P2P (peer-to-peer) programma's voor pc en Mac: via meerdere gebruikers haalt aTorrent audio, video en andere media in pakketjes naar binnen.

In het hoofdmenu van aTorrent zoek je via de zoekbalk naar torrents op Google. Net als bij computerprogramma's zoals uTorrent en BitTorrent ondersteunt aTorrent magnet links. Druk je op zo'n link, dan begint de download meteen. Uiteraard is het ook mogelijk eerst het bijbehorende .torrent-bestand te downloaden en díe te openen.

Het tabblad 'Downloads' geeft een overzicht van de lopende bestandsuitwisseling. Desgewenst bekijk je hier gedetailleerde info over de downloadbronnen, snelheid en dergelijke. Wanneer de download af is, toont aTorrent een schermpje met de locatie van het bestand; deze doelmap verander je eenvoudig. Een andere handige optie betreft die van downloaden via WiFi. Zo stel je met aTorrent gemakkelijk in dat er alleen downloads plaatsvinden bij verbinding met een WiFi-netwerk en vermijd je torenhoge abonnementkosten.

Haal je vaak bestanden, documenten en applicaties op via torrent, dan is aTorrent vast een welkome toevoeging aan jouw gereedschapskist. De app maakt het mogelijk ook mobiel te downloaden via het torrentnetwerk en doet dit op gebruiksvriendelijke, betrouwbare wijze.

Wet- en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

aTorrent

Download

aTorrent 1.4.2

Beoordelingen about aTorrent

Promotie×
Man with a Plan | Bass Guitar Songbook Jimi Hendrix | Farmtastic Fun