Goed
7

Assassin's Creed is een game waarin je als huurmoordenaar aan de slag gaat. Je moet de invloed van de Tempeliers ondermijnen door hun gevaarlijke kopstukken uit te schakelen. Zorg er te allen tijde voor dat je niet opvalt in de menigte; zo kom je probleemloos dichtbij je doelwit.

Het is 2012 en Desmond Miles is gevangengenomen door het bedrijf Abstergo. Ze stoppen hem in een machine genaamd Animus; deze reconstrueert het gezamenlijke geheugen. Alle herinneringen van voorouders komen ook weer tot leven. Desmond heeft huurmoordenaars als voorouders. Eén daarvan is Altaïr Ibn-Al'Ahad. Jij speelt in Assassin's Creed als deze Assassijn en moet het vertrouwen van je baas terugwinnen nadat je een aantal regels hebt gebroken.

De besturing van Assassin's Creed is nogal uniek. Je hebt een grote open wereld (het verhaal speelt zich af in Damascus, Acre en Jerusalem) waarin je vrij rondloopt. Zo klim je op daken om achtervolgers af te schudden of verstop je je in een hooiwagen. Toch gaat Assassin's Creed snel vervelen vanwege het repetitieve karakter van de opdrachten. Gelukkig heeft uitgever Ubisoft dit flink aangepast in Assassin's Creed 2.

Assassin's Creed is een sfeervol spel met een prachtige historische setting. Kruip in de huid van een sluipmoordenaar en laat je meeslepen in spannende intriges. Je zult er wel achter komen dat het leven van een huurmoordenaar best saai kan zijn.

Assassin's Creed

Download

Assassin's Creed

Beoordelingen about Assassin's Creed

Promotie×
Paul Kemp – Alles kein Problem | Mensaje privado | Burn Notice