Appvn

Appvn voor Android

Een externe app-winkel om gratis premium-apps te downloaden

AppVN is een app-markt van derden voor Android. In tegenstelling tot Google Play biedt deze app store enkele unieke functies, zoals de mogelijkheid om bepaalde officiële premium-apps gratis te downloaden.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Geen registratie nodig om toegang te krijgen tot de winkel
  • Een geweldige opslagplaats van apps

TEGEN

  • Heavy-duty app
  • De kwaliteit van apps kan een probleem zijn

AppVN is een app-markt van derden voor Android. In tegenstelling tot Google Play biedt deze app store enkele unieke functies, zoals de mogelijkheid om bepaalde officiële premium-apps gratis te downloaden.

App ontwerp en functies

AppVN heeft een redelijk eenvoudige, gebruikersvriendelijke interface. De app heeft duizenden applicaties die netjes zijn gecategoriseerd. De inhoud van de winkel en de in-app worden ook regelmatig bijgewerkt. Oorspronkelijk ontworpen in Vietnam, is de app veilig te gebruiken en vrijwel in de trant van andere app-winkels van derden, zoals 9Apps, Aptoide, Muzhiwan en 25PP. AppVN biedt niet alleen extra apps, maar het werkt ook als een geweldige alternatieve winkel voor individuen die geen toegang hebben tot officiële app stores vanwege geografische of apparaatgerelateerde beperkingen.

AppVN downloaden

Aangezien AppVN functioneert als een alternatieve app store, kunt u het niet duidelijk downloaden via Google Play. Als u de allesomvattende app wilt downloaden, moet u het AppVN APK-bestand downloaden. Voordat u doorgaat met het downloaden en installeren, moet u ervoor zorgen dat Android 4.1 of later op uw apparaat wordt uitgevoerd. De RAM-capaciteit moet minimaal 1 GB zijn en de vrije opslagruimte 100 MB of meer. Bovendien hebben apps van derden toestemming nodig voordat ze kunnen worden gedownload naar een Android-apparaat. Schakel de machtiging in op het tabblad 'instellingen'. Zodra de app is gedownload, kunt u tik op - de app openen. Nadat de app is geïnstalleerd, kunt u deze gebruiken zoals elke andere Android-app.

Appvn

Download

Appvn 6.45a

Beoordelingen about Appvn

Promotie×
The EX List | IMDb: 8.7 96,281 CAM Spider-Man: Into the Spider-Verse | The Walking Dead 9. évad 10. rész