Appie

Appie (web)

Appie maakt winkelen voor iedereen gemakkelijk

VOOR

  • Bonusaanbiedingen op een rijtje
  • Boodschappen sorteren op looproute
  • Te personaliseren voor jouw winkel en smaak
  • Synchroniseert met smartphone-apps

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Essentieel
10

Albert Heijn stroomlijnt het vinden van producten in de winkel onder andere met de applicaties voor Android en iPhone en de uitvoerige Appie-website bomvol productinformatie. Je treft hier recepten en alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te winkelen.

Bij Appie tref je een schat van informatie aan. Naast alle recepten die ooit in Allerhande verschenen vind je heldere winkelinformatie en een uiterst effectieve functie voor het maken van boodschappenlijstjes. Je logt hier in met een gebruikersnaam en wachtwoord, waarna je lijstjes maakt door op 'Zet alles op mijn lijst' te klikken (bij recepten). Boodschappen verschijnen links bovenin het scherm, waarna je ze ordent of aanpast. Producten zijn zelfs op looproute te sorteren, zodat je in jouw winkel efficiënt winkelt.

De echte magie van deze dienst is weggelegd voor eigenaars van een iPhone of een Android-toestel. Op je smartphone log je namelijk in bij de applicatie, waarna je lijsten synchroniseren met de ingevoerde producten op de website. Zo voer je thuis een lijst in op je pc of Mac en open je in de winkel het lijstje vanuit de app. Met Appie bewijst Albert Heijn dat boodschappen doen best leuk kan zijn, al heb je er normaal gesproken een pesthekel aan.

Wat kunnen we anders dan buigen voor dit sterke staaltje winkelgenot. Appie biedt een immense receptendatabase en winkel-assistent in één. Ben je niet vies van een beetje voorbereiding voordat je op zoek gaat naar voedsel dan gaat Appie je blij maken. In een handomdraai maak je lijstjes en print je ze uit of stuur je ze naar je smartphone. Dit is winkelen 2.0, aantrekkelijk gemaakt voor jan en alleman.

Meeste downloads Eten & Drinken voor web-apps

Meer
Appie

Naar de site

Appie (web)

Beoordelingen about Appie

Promotie×
µTorrent.lnk | Watch movie | Les Indestructibles 2 FRENCH DVDRIP 2018