Android SDK

Android SDK 24.4.1

Onmisbaar pakket voor Android-ontwikkelaars

VOOR

  • Alle firmware-versies aanwezig
  • Veel verschillende gereedschappen

TEGEN

  • Veel additionale installaties vereist
  • Niet voor beginners

Uitmuntend
8

Met de Android SDK (Software Development Kit) test je applicaties, maak je screenshots van je aangesloten toestel en bekijk je diverse versies van het besturingssysteem in een virtuele machine (emulator). De gratis software geeft een kijkje in de keuken van Google's succesvolle mobiele platform.

Ontwikkel jij applicaties voor Android en heb je een testomgeving nodig? De Android SDK biedt voor elke versie van het besturingssysteem virtuele machines, die je zelf aanmaakt. Na de installatie van de SDK open je de Android SDK and AVD Manager en je vindt een regenboog aan opties. Hier speel je in het menu Virtual Devices met de emulators (softwarematige versies van tablets en telefoons) en voeg je desgewenst functies toe. Zo simuleer je internetverbindingen, GPS (satellietchip) en meer.

De Android SDK is verplichte kost voor iedereen die ontwikkelt voor Android of een apparaat met het OS nader wilt onderzoeken. Zo heb je SDK nodig als je schermafbeeldingen van je telefoon wilt maken (met het programmaatje ddms.exe in de map Tools) of als je applicaties wilt testen op meerdere versies van Android.

De Android SDK is een bomvol pakket met gereedschappen voor Android-ontwikkelaars. Dankzij de vele instrumenten test je applicaties op elke versie van Android en demonstreer je je creaties gemakkelijk aan de wereld.

Android SDK

Download

Android SDK 24.4.1

Beoordelingen about Android SDK

Promotie×
最热门 | saison 3, épisode 9 - Le roi du suicide | Into Eternity - The Sirens [2018] [320 KBPS][Pradyutvam]