Amsterdam Schiphol Airport TravelDesk

Amsterdam Schiphol Airport TravelDesk

Handige reisplanner voor vluchten

VOOR

  • Overzicht voor een heel jaar
  • Veel informatie

TEGEN

  • Niet in 'Real Time'

Uitmuntend
8

Amsterdam Schiphol Airport TravelDesk geeft een overzicht van alle vluchten van en naar 's lands grootste luchthaven. Je plant je vluchten zo al een jaar van tevoren en houdt het overzicht waar je ook bent, dankzij de Pocket PC-versie.

Vul je vliegbestemming in, geef de datum op en druk op 'Search'. Je ziet nu alle vluchten die op deze dag naar jouw bestemming vliegen. Ze staan allemaal netjes gerangschikt op vertrektijd. Verder informeert het programma je over het vluchtnummer, de afstand, aankomsttijden (lokale tijd en rekening houdend met eventuele zomertijd), het type vliegtuig en uiteraard welk eten er aanwezig is. met deze inlichtingen maak je de juiste keuze voor de perfecte reis.

Helaas is de informatievoorziening in Amsterdam Schiphol Airport TravelDesk niet live. Eventuele afgelastingen of vertragingen geeft het niet door. Aangezien de software haar info maar eens per maand ververst, houdt het geen rekening met bijvoorbeeld vulkaanuitbarstingen. Alle informatie is onder voorbehoud en een gemiste vlucht krijg je niet vergoed van de makers van dit programma.

Voor frequente vliegers, is Amsterdam Schiphol Airport TravelDesk een uitermate handige applicatie. Je plant eenvoudig je vluchten en geeft je veel informatie. Echter, het waarschuwt niet in geval van wijzigingen op de korte termijn.

Meeste downloads Reisplanners voor windows

Meer
Amsterdam Schiphol Airport TravelDesk

Download

Amsterdam Schiphol Airport TravelDesk

Beoordelingen about Amsterdam Schiphol Airport TravelDesk

Promotie×
Batman Robin | HD Red Sparrow | 西部世界第二季[2160p]