Akinator

Akinator

Geest uit digitale lamp raadt personage uit jouw gedachten

VOOR

  • Leest snel 'je gedachten'
  • Eenvoudig vertier

TEGEN

  • Mogelijkheid personages toevoegen beperkt

Goed
7

Akinator is een digitale 'geest uit de lamp' maar wrijven is op deze gratis website niet nodig. Je denkt aan een persoon en beantwoordt de vragen van Akinator. Aan de hand van jouw respons raadt de geest aan wie jij denkt.

Akinator stelt je algemene vragen over het personage in je hoofd. Vragen als 'is het personage echt?' of 'is je personage beroemd?' helpen het virtuele medium bij het vinden van het antwoord. Op de rekwesten antwoord jij met ja, nee of een gedeeltelijke ontkenningen. Natuurlijk is het spel het leukst wanneer je eerlijk van repliek dient. Maak je overigens een foutje bij je eigen antwoorden dan herstel je deze eenvoudig met een correctie-knop.

De 'kennis' van Akinator reikt ver en het moet een flinke database zijn waar de geest de antwoorden uit tovert. Welja, internet an sich is natuurlijk een goedgevulde verzamelplek van info. Hoe het ook werkt, het werkt soms zo snel dat je verbaasd op je achterhoofd krabt. Zelfs bij redelijk onbekende personages weet Akinator razendsnel het antwoord.

Zoek je een leuk tijdverdrijf voor een minuut of wat dan is Akinator je van dienst. Bij 3 wensen zal het waarschijnlijk niet blijven, omdat het eigenlijk té leuk is om te stoppen.

Akinator

Naar de site

Akinator

Beoordelingen about Akinator

Promotie×
왜그래 풍상씨 15 16회 합본.E08.190131.720p NEXT.mp4 | Far Away | Ibara no O Aka King of Thorn (2009)