Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express 2.6.3

Foto's bewerken op je Android-toestel

Met Photoshop Express bewerk je foto's op je Android-toestel.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Erg gemakkelijk te gebruiken
  • Adobe Revel-integratie
  • Interessante filters

TEGEN

  • Mogelijkheden zijn erg basic
  • Slaat bestanden niet op in de bronfolder

Goed
7

Met Photoshop Express bewerk je foto's op je Android-toestel.

Wat kun je doen met Photoshop Express?

In principe is deze app een extreem uitgeklede versie van Adobe Photoshop, met vrij beperkte functionaliteit. Met Photoshop Express maak je simpele bewerkingen. Je kiest een foto uit je telefoon of van Adobe Revel, of je maakt er eentje met je telefooncamera.

Je beschikt over een aantal handige gereedschappen om je foto's op te knappen of ze een nieuwe, creatieve look te geven. Je kunt de foto's bijsnijden of rechtzetten, of ze roteren.

Ook is het mogelijk helderheid, contrast, schaduw en meer aan te passen. Met de "Looks" knop voeg je een filter aan je foto toe, zoals bij Instagram of Retrica. Veel van de effecten en filters zijn gratis, maar voor sommige moet je betalen.

Met de andere gereedschappen verwijder je rode ogen en oneffenheden en voeg je lijsten en randen toe. Ook is er een auto-adjustment tool, die automatisch alles voor je opknapt.

Klaar met bewerken? Dan sla je de foto op op je toestel of op Adobe Revel. Delen via mail of social media kan natuurlijk ook.

Schuifbalk

Photoshop Express is uitstekend om snel even iets op te knappen of een effect of filter toe te voegen. Wil je uitgebreider te werk, dan laat het programma te wensen over. De app is puur en alleen voor het snelle bewerken onderweg. Als je het op die manier bekijkt, is Photoshop Express zeer geslaagd, want de interface is ongelooflijk intuïtief.

Bij het bewerken gebruik je meestal een schuifbalk om de intensiteit van een bepaald effect of bepaalde instelling sterker of zwakker te maken. Maak je een fout, dan is er uiteraard een undo-functie, en zelfs een voor/na knop waarmee je de originele afbeelding bekijkt.

Prima voor de basics

Al met al is Photoshop Express een prima beeldbewerker voor onderweg, zolang je er maar niet teveel van verwacht.

Adobe Photoshop Express

Download

Adobe Photoshop Express 2.6.3

Beoordelingen about Adobe Photoshop Express

Promotie×
Illang: The Wolf Brigade (Movie) | KW 30, 2018: Neue DVDs & Blu-rays im Verkauf - Teil 3 | Torchwood