Adobe AIR

Adobe AIR 15.0.0.293

Zet online-applicaties offline op je Mac

VOOR

  • Lichte applicatie

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Adobe AIR zorgt ervoor dat webapplicaties rechtstreeks op je bureaublad draaien zonder tussenkomst van een browser. Veel handige programmaatjes kunnen niet meer zonder Adobe's eigen webtechniek, waardoor 't gratis Adobe AIR een onmisbare toevoeging voor je Apple is.

AIR staat voor Adobe Integrated Runtime en bestaat eigenlijk uit een verzameling technieken van onder andere de eerdergenoemde softwaremaker. Zo koppelt Adobe AIR Adobe Flash, HTML en Ajax. Alle zijn erop gericht om je een vloeiende internet-ervaring te geven. Normaal gesproken draaien deze losse webondersteuners in je browser, maar ze zijn dankzij het gebruik van Adobe AIR overbodig.

Applicaties die je normaliter alleen in een webverkenner gebruikt, draaien nu zelfstandig. Zo twitter je bijvoorbeeld met twitterprogramma Twhirl of onderhoud je online veilingactiviteiten met de applicatie eBay Desktop. Een compleet overzicht van de programmaatjes die draaien op de techniek van Adobe AIR vind je onder de Extra's.

Hoewel Adobe AIR zich aan het zicht onttrekt en een plaats achter de schermen inneemt, speelt de software een grote rol op je computer. Met de innovatieve techniek van Adobe draaien internetbehoevende programmaatjes zelfstandig op jouw Mac.

Meeste downloads Programmeren voor mac

Meer
Adobe AIR

Download

Adobe AIR 15.0.0.293

Beoordelingen about Adobe AIR

Promotie×
A Research Study On Preventive Medicine | Platine De Feux Arriere Gauche Ou Droit Berlingo Partner = 6346.79 | Spring Striped Puff Sleeve One Shoulder Blouse