ACDSee Photo Studio Professional 2018

ACDSee Photo Studio Professional 2018 2018.1.861

Het Intuïtieve professionele fotografiepakket

ACDSee Photo Studio Professional 2018 is een fotoworkflow- en bewerkingssuite die zich bevindt tussen de Ultimate- en Standard-versies van het programma. Het is gericht op zowel professionele als semi-professionele beeldmakers die willen werken in een creatieve virtuele studio, maar ook op een productieve manier met hulpmiddelen die intuïtief werken.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • RAW-workflowmanagementtool, zeer efficiënt
  • Makkelijk te leren
  • Geweldige mobiele app

TEGEN

  • Geen op lagen gebaseerde bewerking

Excellent
9

ACDSee Photo Studio Professional 2018 is een fotoworkflow- en bewerkingssuite die zich bevindt tussen de Ultimate- en Standard-versies van het programma. Het is gericht op zowel professionele als semi-professionele beeldmakers die willen werken in een creatieve virtuele studio, maar ook op een productieve manier met hulpmiddelen die intuïtief werken.

Digitaal bewerken en beeldmanipulatie

Hoewel u niet alle systeemfuncties krijgt die u met de Ultimate-versie van de software van ACD Systems International Inc. hebt , biedt de Professional-versie nog steeds veel functies voor de prijs van de suite. Als onderdeel van een breder scala aan software voor beeldbewerking en rationalisatie, is ACDSee Photo Studio Professional 2018 ontworpen om bewerkings- en organisatieprocessen te stroomlijnen . Bovendien hebben gebruikers de neiging om er voor te kiezen, zodat hun beeldontwikkeling een competitieve, professionele voorsprong krijgt, waardoor foto's er op het eerste gezicht aantrekkelijker uitzien. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt door de RAW-editor te gebruiken. Er zijn niet minder dan 500 afzonderlijke cameramodellen compatibel met het pakket, dus het is zeer waarschijnlijk dat het digitale beeldapparaat van uw voorkeur wordt ondersteund. Er is een handige Smart Erase- functie waarmee je ongewenste objecten, mensen of zelfs schaduwen van een anders perfecte foto kunt verwijderen. Als je je snaps een professionele maar ouderwetse feel wilt geven, dan kun je kiezen voor de Grain-tool, waardoor het lijkt alsof je je foto hebt gemaakt op een oude film. Pixelbewerking is ook toegestaan. U kunt het multimediapakket gebruiken om onvolkomenheden die u opmerkt te selecteren en te maskeren door specifieke helderheidsbereiken en kleuren te targeten. Cruciaal is dat dit kan worden gedaan met huidtinten, iets dat erg handig is voor portretfotografen. Met het gereedschap Selectie polygoon kunt u alle delen van een afbeelding waar u aan werkt, targeten zonder uw wijzigingen aan de rest van de afbeelding toe te passen waar deze niet nodig is.

Hoe productief is het?

Dankzij de Import-tool kan ACDSee Photo Studio Professional 2018 u ervan weerhouden om per ongeluk dezelfde afbeeldingen steeds opnieuw te importeren. Uw apparaat geeft u alleen wat nieuw is, waardoor gebruikers hun inspanningen kunnen richten op wat er moet gebeuren. Dit is geweldig voor professionals die veel foto's maken. Categorieën en deelvensters voor zoekwoorden zijn opgenomen, zodat u de juiste afbeelding kunt vinden om te bewerken, zelfs als het maanden geleden is dat u het hebt genomen. Verder is het hele programma gebouwd met een groot aantal sneltoetsen . Dit betekent dat u sneller kunt werken met het digitale bewerkingspakket naarmate u het meer gebruikt. In elke fase van elke workflow is een sneltoets toegewezen, zodat u niet constant met uw muis op submenu's hoeft te klikken. Experimenteren is de sleutel tot veel een verbeterd beeld. Gelukkig kan je fotografie binnen enkele momenten worden samengeknepen, uitgehold of verschoven en vervolgens teruggezet naar het origineel als je de resultaten niet leuk vindt. Je kunt zelfs de mobiele app downloaden en je afbeeldingen openen vanaf een smartphone terwijl je onderweg bent.


Een echt professioneel pakket?

De professionele versie van ACDSee's Photo Studio is gratis te testen, zodat u zelf kunt beslissen of het voor u is zonder kosten. De meeste semi-professionele en serieuze amateurbeeldmakers zullen merken dat er meer dan genoeg is om hun fotografie enorm te verbeteren.
Aanpassingen


ACDSee Photo Studio Professional 2018

Download

ACDSee Photo Studio Professional 2018 2018.1.861

Beoordelingen about ACDSee Photo Studio Professional 2018

Promotie×
Turbo Mule 5.5.0 | 1972 Lancia Fulvia | American Lawmen - Männer des Gesetzes