9292ov Pro

9292ov Pro 3.1.1

Planner voor het openbaar vervoer in Nederland

VOOR

  • Routes delen via mail of twitter
  • Automatische locatiebepaling
  • Slaat trajecten op

TEGEN

  • Geen push-notificatie bij vertraging

Uitmuntend
8

Met de 9292ov Pro applicatie navigeer je van deur tot deur. Het gratis programma verwerkt gegevens vanaf het internet in een serie overzichtelijke menu's.

Ben je vaak verdwaald of gebruik je graag de hulp van 9292ov.nl om van het ene adres naar het andere te geraken dan zit je goed met 9292ov Pro. De applicatie toont na het invoeren van twee adressen de snelste route van A naar B.

Deze versie verschilt nogal van de Android variant. Hoewel alle informatie natuurlijk gewoon van de website afkomstig is, staan resultaten helder in menu's weergegeven. Alle informatie, waaronder haltes, kosten en tussenstations selecteer je gemakkelijk in verschillende subkopjes. Ook sla je gemakkelijk je favoriete startlocaties op en wissel je bestemming en startpositie met een druk op de knop om. Ongewenste vervoermiddelen zet je tevens simpel uit.

9292ov Pro biedt een schat aan informatie in heldere menu's. De vele knopjes zijn even wennen maar speel een tijdje met 9292ov Pro en het went. Alle delen van een reis zijn aan te tikken om meer informatie over de reis te zien, waardoor 9292ov Pro erg compleet is. De software brengt je van deur tot deur en informeert over vrijwel elk aspect van de reis. 9292ov Pro is voor fervente reizigers en forenzen daarom een must.

9292ov Pro

Download

9292ov Pro 3.1.1

Beoordelingen about 9292ov Pro

Promotie×
January 7, 2019 | Joe Downing | iPhone Cases