VLC voor Android: update bèta-versie zorgt voor stabiliteit

VLC voor Android: update bèta-versie zorgt voor stabiliteit

De beta-versie van VLC voor Android heeft een update gekregen, waardoor de videospeler voor Android stabieler is dan ooit. Ben je op zoek naar een krachtige mediaspeler voor je Android-apparaat, dan is VLC vanaf nu zeker een interessante optie.

VLC is al jaren de populairste mediaspeler voor pc en Mac, maar een stabiele Android-versie ontbrak nog. Met VLC speel je vrijwel alle video- en audioformaten af en de applicatie is voor iedereen simpel te bedienen, terwijl gebruikers ook geavanceerde functies als ondertitels en video-effecten tot hun beschikking hebben.

Versie 1.0 van VLC voor Android lost een aantal problemen op die werden veroorzaakt door de nieuwste Android-versie Android 5.0 Lollipop. Houd er echter rekening mee dat VLC voor Android nog steeds in ontwikkeling is en daardoor waarschijnlijk niet op alle Android-tablets en – smartphones werkt.

Bron: Android Police

Lees ook:


Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Nieuwste artikelen

Meest gedownloade apps

Hot Belly Dance. رقص شرقي مصري http://www.facebook.com/danceplus100 Belly Dancer : Najla Ferreira -- نجلا Dança do ventre Oryantal Dans tari perut 肚皮舞 woman बेली नृत्य | Fear the Walking Dead Flight 462 Part 9 720p-GHoSTCR3W | Chapter 8.4