Top 5 beste Android-games voor onderweg

Top 5 beste Android-games voor onderweg

Ben je moe van Angry Birds? Doen je tanden pijn van te veel Candy Crush Saga? Begin je te bibberen als je alleen al de woorden Clash of Clans hoort? Dan is het tijd voor een frisse impuls voor je mobiele gamebibliotheek!

We noemen deze games niet voor niets mobiel. Je speelt ze namelijk overal: onderweg in de trein, bus, metro of het vliegtuig. Even snel een kort potje hier, een leveltje daar, geen 3G-verbinding nodig… De vijf games die wij hebben geselecteerd komen perfect tot hun recht in het openbaar vervoer!

Bejeweled Blitz: Koning der puzzelgames

Bejeweled Blitz is een versie van het bekende Bejeweled, speciaal ontworpen voor smartphones. De opzet is bekend: maak zoveel mogelijk drietallen van gelijke edelstenen om een zo hoog mogelijke score neer te zetten binnen zestig seconden. Ideaal voor een ritje van één of twee metrostops dus.

Daarmee is Bejeweled Blitz het perfecte alternatief voor Candy Crush Saga en Farm Heroes Saga, die eigenlijk het kunstje überhaupt al afkeken bij deze Koning der puzzelgames.

Download Bejeweled Blitz

Bejeweled BlitzBejeweled Blitz 2

Need a Hero: Spannend avontuur op broekzakformaat

Need a Hero is een puzzel-RPG-hybride die zelfs de hardcore gamers zal bekoren. De game heeft grappige graphics, vertederende personages en, belangrijker nog, een ongelofelijk verslavend principe.

In Need a Hero moet je objecten van dezelfde kleuren verbinden en kettingen maken op het speelbord. Zo speel je speciale aanvallen en uitrusting vrij voor je held, zodat hij zijn vijanden met steeds meer gemak verslaat.

Download Need a Hero

Noodzaak van een heldNoodzaak van een held 2

Subway Surfers: Snelle actie voor waaghalzen

metro surfersSubway Surfers is een endless runner van de buitencategorie. De game test je reflexen in een hectische vlucht over de rails van een metrolijn die onder je voorbij zoeft.

Jouw missie? Help een aspirant-graffitikunstenaar onstnappen van de politie door de vele obstakels op zijn weg te ontwijken. Pak de door het level verspreide muntjes en je speelt nieuwe extra missies, een jetpack of een skateboard vrij!

Het hoge tempo gecombineerd met de uiterst eenvoudige bediening, garanderen een plekje in deze lijst voor Subway Surfers. En wat is er meer geschikt voor reizen met het openbaar vervoer, dan een game die zich afspeelt in het openbaar vervoer?

Download Subway Surfers

Surfers van de metroSubway Surfers 2

2048 + Fibonacci Mobile Puzzle: Verslavender dan sudoku

2048 voor androidJe kent ongetwijfeld de superpopulaire online variant van 2048, waarin het doel is om door blokken met cijfers te combineren een score van 2048 te bereiken. Nu is er ook een Android-versie!

Dat is een geschenk uit de hemel voor fans van de originele game. Nu kunnen zij eindelijk onderweg ook hun brein pijnigen in de hoop die magische 2048 te bereiken. Is dat gelukt? Dan ga je verder met een variant gebaseerd op de fameuze Fibonacci-reeks.

Download 2048 + Fibonacci Mobile Puzzle

20482048 2

Cut the Rope 2: Eindeloos puzzelplezier

cut-the-rope-2Cut the Rope 2 is met zijn kleine levels en ongelofelijk verslavende gameplay de perfecte game om de tijd in de bus te doden. Wederom ga je op pad om het monstertje Om Nom te helpen alle snoepjes in de game op te peuzelen.

Hoe werkt dat precies? Door een reeks gevarieerde puzzels op te lossen help je het monstertje niet alleen verder, maar zet je je grijze massa ook nog eens aan het werk. Cut the Rope 2 is gemakkelijk om te leren maar wordt steeds uitdagender naarmate je verder komt. Schuimbanaantje op de taart: Cut the Rope 2 is gratis te downloaden!

Download Cut the Rope 2

Cut the Rope 2Cut the Rope 2 februari

Met deze vijf mobiele spelletjes hoef je je voorlopig niet meer te vervelen te midden van al het woon-werkverkeer. Let wel op dat je je station niet pardoes voorbijrijdt!

Lees ook:

  • De beste Android-games om een groots avontuur te beleven
  • De beste Android-games voor totale ontspanning
  • De beste Android-games om met vrienden te spelen
  • Bekijk alle reacties
    Bezig commentaar te laden
    0 Comments | Genesis: The Fall of Eden (2018) | Watch This Link!