TNW 2014: Ruzzle wint European Tech5-award

TNW 2014: Ruzzle wint European Tech5-award

Tijdens de The Next Web Europe-conferentie in Amsterdam heeft Ruzzle de European Tech5-award in de wacht gesleept. Hiermee kroont de Zweedse start-up zich tot snelste groeiende start-up van Europa.

MAG Interactive, de uitgever van het immens populaire puzzelspel Ruzzle, won eerder deze maand de Zweedse landencompetitie. De game studio uit Stockholm lanceerde Ruzzle in 2012 en de game was binnen de kortste keren in een doorslaand succes. Nu, 2 jaar later, heeft Ruzzle 50 miljoen actieve gebruikers wereldwijd en 30 ontwikkelaars achter de knoppen.

Honderden start-ups uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Zweden en Groot-Brittannië schreven zich in voor de European Tech 5. Alleen veelbelovende start-ups die al een tijdje aan de weg timmeren nemen deel aan de prestigieuze wedstrijd.

De The Next Web Europe-conferentie focust zich op de Europese tech-industrie en heeft als doel de belangrijke spelers uit Europa samen te brengen. Sprekers als digital prophet David Shing van AOL, Kevin Rose van Google en Rahul Sood van Microsoft delen hun kennis met de Europese bezoekers.

Volg mij op Twitter via @niekleermakers

Lees ook:

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden
Watch for free! | Novelas Amar a muerte 1x62 | 1x5 | MYSTERIA Friends - Academy Down 2019-02-17