Microsoft activeert Flash in Internet Explorer 10 voor Windows 8

Microsoft activeert Flash in Internet Explorer 10 voor Windows 8

Internet Explorer 10 voor Windows 8 en Windows RT krijgt vanaf vandaag volledige ondersteuning voor Adobe Flash. Die ondersteuning was er al voor de desktop- en Windows 7-versie van de browser, maar bleef vooralsnog beperkt in de ‘Modern UI’-variant. Microsoft meldt op het officiële blog dat Windows 8-gebruikers vandaag de update kunnen downloaden.

Tot nog toe stond Microsoft gebruik van Flash in de Windows 8-browser alleen toe voor een beperkt aantal ‘vertrouwde’ websites. Deze restricties verdwijnen nu, zodat praktisch elke website in volle glorie te bekijken is. Video’s op Softonic maken bijvoorbeeld gebruik van Flash en zijn nu dus ook op je tablet te zien.

Windows Update

De beperkingen hadden vooral te maken met het gebruik van Internet Explorer 10 op mobiele apparaten. Inmiddels hebben Adobe en Microsoft een dusdanig geoptimaliseerde versie van de plug-in ontwikkeld dat deze voldoet aan belangrijke eisen qua veiligheid, prestaties en energieverbruik. Microsoft legt verder uit dat Internet Explorer 10 via een Windows Update wordt bijgewerkt.

Welke browser gebruik jij in Windows 8: de moderne Internet Explorer 10, de oude vertrouwde desktop-versie of een andere browser?

Bron: Microsoft

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden
x264 2hd | jorgel1223 | The Punisher Veteran der US-Streitkräft