Internet Explorer 10 voor Windows 7 nu te downloaden

Internet Explorer 10 voor Windows 7 nu te downloaden

Microsoft heeft de uiteindelijke versie van Internet Explorer 10 voor Windows 7 uitgebracht. De browser is nu dus los te downloaden voor mensen met een Windows 7-pc. Eerder al bracht Microsoft een vroege versie uit. Gebruik je deze preview, dan wordt die gedurende de komende weken een automatische update. Dat meldt technologiewebsite The Verge.

Internet Explorer 10 is beschikbaar voor zowel de 32-bit- als de 64-bit-versie van Windows 7. In beide gevallen moet je Service Pack 1 van Windows 7 hebben geïnstalleerd. Dit controleer je door naar Start > Configuratiescherm > Systeem te gaan. Gebruik je Windows 8, dan heb je standaard Internet Explorer 10 op je computer staan.

Waarom updaten naar Internet Explorer 10?

Om verzekerd te zijn van de laatste updates op beveiligingsgebied raden we je aan de nieuwste versie van Internet Explorer – 10 dus – te gebruiken. Oudere versies kwamen recentelijk negatief in het nieuws dankzij verschillende kwetsbaarheden en veiligheidslekken.

Veel is er niet veranderd aan het uiterlijk vergeleken bij Internet Explorer 9. Versie 10 ziet er voor Windows 7 minder modern uit dan de Windows 8-variant. Wel nieuw zijn ondersteuning voor de meest recente programmeertaal en automatische spellingscontrole. Meer informatie vind je in onze recensie.

Download hier Internet Explorer 10 voor Windows 7 32-bit

Download hier Internet Explorer 10 voor Windows 7 64-bit

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden
role of computers in education - 605 Words | Riverhead | 17 August 2017