Infinity Blade Dungeons voor iPad gecanceld

Infinity Blade Dungeons voor iPad gecanceld

Tijdens de aankondiging van de iPad Retina in 2012 toonde Apple Infinity Blade Dungeons, het derde spel in de Infinity Blade-serie. Ontwikkelaar Epic heeft nu aangekondigd dat het spel momenteel gecanceld is na de sluiting van Impossible Studios.

Infinity Blade en iPad zijn onlosmakelijk verbonden sinds de release in 2010. Het spel werd een voorbeeld van de mogelijkheden van touchscreen-gamen. Infinity Blade genereerde de meeste inkomsten na de release van alle iOS spellen. De tweede versie, Infinity Blade II, werd ook goed ontvangen.

Epic meldt dat de sluiting van de studio ervoor gezorgd heeft dat Infinity Blade Dungeons gecanceld moet worden. Het is echter verrassend dat de ontwikkelaar niet verder werkt aan een spel dat hoogstwaarschijnlijk een grote hit zou zijn geworden. Mogelijk werd het spel te ingewikkeld voor gebruik op de iPad en te duur om aan verder te werken.

Ontwikkelaar Epic laat weten dat er wel een toekomst is voor de Infinity Blade-serie, maar heeft verder geen aankondigingen gedaan over nieuwe games.

Bron: Epic Games

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden
Father.is.Strange.E25.NEXT.20170527 | JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa Kudakenai | August 2018 (5513)