Humble Bundle: korting op games en steun aan een goed doel

Humble Bundle: korting op games en steun aan een goed doel

De Humble Bundle is een initiatief dat steeds meer aandacht krijgt (en dit zeker verdient!). Het is een pakketje spellen dat je koopt voor een zelfgekozen prijs, waarbij een deel van de opbrengsten naar een goed doel gaat. De 5e Humble Bundle bevat games die werken op Windows, Mac, Linux én Android, zodat vrijwel iedereen de spellen kan spelen. Betaal je meer dan de gemiddelde prijs voor het pakket (momenteel $ 6,64 een kleine € 5,-) dan krijg je in plaats van 4 maar liefst 6 spellen!

Wat zit er deze keer in het pakket?

Dungeon Defenders: doldwaze driedimensionale tower defense

Deze game is vooral bekend geworden door de multiplayermodus. Met 3 andere spelers werk je samen aan het bouwen van wapens en vallen op strategische plekken. Arthur was erg positief over de game in z’n recensie en wil je de game in actie zien, dan check je razendsnel onderstaande video.

Super Hexagon: minimalistische actiegame

Dit spel lijkt wellicht simpel vanwege ‘die paar lijntjes’ maar het kan een bijzonder enerverende trip door een psychedelisch kleurenlandschap creëren. Super Hexagon was finalist op het Independent Games Festival van 2013. Bekijk de volgende video om te zien hoe je de game speelt:

Beat Hazard Ultra: schieten op de maat van je eigen muziek

Deze game doet je vast een beetje aan klassiekers zoals Asteroids denken. Op de maat van je eigen muziek vlieg je door de ruimte terwijl golven van vijanden op je afstormen met immense snelheden. Verwacht kleurrijke explosies en een keigave soundtrack: jouw muziekbibliotheek!

Dynamite Jack: puzzelen in donkere grotten

In Dynamite Jack moet je zien te ontsnappen uit de klauwen van buitenaardse bewakers in een labyrint van zwak verlichte gangen. Heb je genoeg aan een zaklamp en een zak vol dynamiet?

Solar 2: het leven van een ruimterots

In Solar 2 speel je een asteroïde in de ruimte. Van ruimterots groei je uit tot een planeet en zelfs verder. Het spel is rustgevend en won de prijs voor beste audio bij de Freeplay  Awards (een Australisch festival voor onafhankelijke games).

NightSky HD: rustgevende puzzels in een droomlandschap

Over NightSky was Geert ontzettend enthousiast in zijn recensie. NightSky draait volledig om het manoeuvreren van een balletje in een landschap van silhouetten. Het spel staat bol van de rustgevende rol-momenten langs mooi weergeven achtergronden. Hoge relaxwaarde.

Deze Humble Bundle is beschikbaar tot dinsdag 19 maart, 19:00.

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden
Električno in akumulatorsko orodje (4792) | Audials One 9.1 | HD Gramsci 44