Het internet verkennen met Internet Explorer 10

Het internet verkennen met Internet Explorer 10

Internet Explorer blijft razend populair: maarliefst 41% van onze bezoekers gebruikt deze browser. Internet Explorer 10 was natuurlijk al beschikbaar voor Windows 8, maar nu is er een pre-release van Internet Explorer 10 (IE10) voor Windows 7 verschenen. Bij Softonic zijn we benieuwd naar de veranderingen van deze browser.

In de vernieuwde versie is HTML5 volledig geïntegreerd. Door middel van deze adaptatie wil IE10 zich meten met Firefox en Chrome. Tekst, afbeeldingen, multimedia en applicaties zijn nu sneller en beter zichtbaar. In de volledige versie is Adobe Flash gepromoveerd tot vast onderdeel van de browser. Dankzij deze aanpassing wordt beeldmateriaal een stuk aantrekkelijker in dit programma.

Persoonlijke voorkeuren


De Release Preview toont hoe je je favoriete websites eenvoudig aan je taakbalk vastmaakt. Dit is niets nieuws maar ziet er in het vernieuwde design goed uit. IE10 geeft je suggesties voor websites die je vast kan maken in drie categorieën: aanbevolen, meest populair en meest recent.

Internet Explorer 10 geeft je de mogelijkheid om eenvoudig je persoonlijke voorkeur in te stellen voor websites die je bezoekt of programma’s die je gebruikt. Hiervoor kies je de optie Invoegtoepassingen. De browser laat je aanbevelingen zien, maar ook welke websites je het meest bezoekt.Privacy


In de Release Preview is ook te zien dat Internet Explorer 10 een grote stap zet in online privacybeleid. De browser heeft niet traceren als standaard veiligheidsinstelling en dit is een welkome verandering. Duidelijk privacybeheer is tegenwoordig essentieel: informatie wordt steeds makkelijker gevonden, bewaard en gedeeld. Internet Explorer 10 helpt je in Traceerbeveiligingslijsten jouw instellingen te beheren.

De pre-release is nog niet volledig en hier en daar heeft het programma nog wat schoonheidsfoutjes. Daarnaast is de vormgeving van de browser vrijwel hetzelfde gebleven. Desondanks maakt de Release Preview van Internet Explorer 10 een stabiele indruk. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Download hier Internet Explorer 10 32-bit of hier Internet Explorer 10 64-bit.

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden
Perdidos 6 Temporada Completa BluRay 1080p | New Dominion Tank Police OVA Episode 5 English Dubbed | A Shoe Addict's Christmas (2018)