Blogplatform WordPress viert tiende verjaardag

Blogplatform WordPress viert tiende verjaardag

WordPress, het blogplatform en content management systeem, viert haar tiende verjaardag. De online bloghulp is in één decennium uitgegroeid van een klein bedrijf tot een dienst die mensen helpt te communiceren op het web.

WordPress werd in 2003 opgericht door Matt Mullenweg en Mike Little. In het programma bewerk je de inhoud en het design van je website. Bloggers die WordPress gebruiken bewerken hun pagina met verschillende design thema’s. Daarnaast integreert het programma eenvoudig plug-ins van derden.

Mullenweg verklaarde onlangs dat het goed gaat met het bedrijf. “WordPress is gezond, we verdienen en groeien zo snel als we kunnen.” Voor de verjaardag van WordPress schreef Mullenweg een blogpost waarin hij zijn liefde voor het blogplatform verklaart. “Je bent mijn muze; je inspireert me en ik zie hoe je anderen inspireert. Je bent een deel geworden van onze levens. Ik hoop dat we samen oud worden.”

Bron: ma.tt

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden
read more | Ein Kind mit Namen Jesus | 03.02.1905:55 Uhr Alices Jigsaw Time Travel 2 Fun/Gesellschaft0 / 01.127 Hits VID P2P DDL 0 Kommentare