Bekijk de 9 minuten durende gameplay-video van Dark Souls II

Bekijk de 9 minuten durende gameplay-video van Dark Souls II

Vlak voor de release van Dark Souls II, is er een gameplay-video van 9 minuten opgedoken. In deze gameplay video hoor je de stem van de bekende Britse stemacteur en zelfverklaard Dark Souls-fan Peter Serafinowicz. De pc-versie van Dark Souls II ligt vanaf maart 2014 in de winkels.

Dark Souls II is het langverwachte vervolg van één van de meest geliefde games van de afgelopen jaren. De action role playing-game staat bekend om zijn uitdagende gameplay en kille en eenzame sfeer. Dark Souls veroverde daarmee de harten van miljoenen gamers. Dark Souls II ziet er op het eerste gezicht verrasend goed uit, dat terwijl de alom geprezen Dark Souls-CEO Hidetake Miyazaki niet meewerkt aan het twee deel.


Tijdens de GamesCom vorig jaar leerden we dat Dark Souls II een nog eenzamere gameplay zou krijgen dan het eerste deel. Takeshi Miyazoe van ontwikkelaar Namco Bandai vertelde dat het bij Dark Souls II moeilijker wordt om samen te spelen met vrienden. Het is uiteraard mogelijk om met vreemden samen te spelen, maar volgens Miyazoe zou het spelen met vrienden de gameplay bederven.

Volg Softonic op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws over Dark Souls II!

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden
Películas 2014 | Facebook APK | Ed Sheeran - Live At Wembley Stadium